Nooduitgang (Ga direct naar nu.nl)

Organisaties

Kwintes

Wie is de organisatie en wat doen wij

Bent u de grip op uw leven (even) kwijt? Dan kunt u bij ons terecht. Wij ondersteunen mensen met psychische of sociale problemen bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Kwintes ondersteunt mensen met psychische of sociale problemen. Denk aan mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats, slachtoffers van huiselijk geweld of iemand die op meerdere gebieden ondersteuning nodig heeft. Bent u de grip op uw leven even kwijt? Dan kunt u bij ons terecht.

Hulp op maat
Wij bieden hulp bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Omdat niemand hetzelfde is, bieden we altijd hulp op maat. Wij kijken goed naar wat u zelf kunt en wilt. De ondersteuning die wij bieden is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is. Mensen begeleiden naar (vrijwilligers)werk is hierbij een belangrijk doel. Wij ontwikkelden verschillende succesvolle initiatieven die dit mogelijk maken.

Doelgroep
Wij bieden zorg op maat aan een brede doelgroep. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, (tijdelijke) psychosociale problemen, een hersenbeschadiging, een forensische maatregel, een dubbele diagnose (combinatie van verslaving én een psychiatrische diagnose), slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeders, jong en oud met autisme, zwerfjongeren en dak- of thuislozen. We ondersteunen (jong)volwassenen met meervoudige en complexe problemen. Vaak in combinatie met een (acute) huisvestingsvraag.

Aanbod

  • Opvang: bevindt u zich tijdelijk in een kwetsbare positie? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor nacht-, dag- en  vrouwenopvang.
  • Beschermd & begeleid wonen: lukt het u niet om zelfstandig te wonen? Beschermd wonen of begeleid wonen in een groep of alleen kan een uitkomst zijn.
  • Bemoeizorg: bemoeizorg richt zich op mensen die om de een of andere reden de aansluiting met de zorg niet kunnen krijgen of zijn kwijtgerakt
  • Activering wilt u actief meedoen in de maatschappij, maar vindt u dit lastig? Wij helpen u contact te maken met uw omgeving.

Het aanbod en de diensten van Kwintes bevinden zich in meer dan 50 gemeenten verspreid over de provincies Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland, Friesland en Gelderland.

Contact
Bent u de grip op uw leven kwijt? Wij helpen u graag. Bel ons gerust eens. Dan luisteren wij naar uw verhaal en kijken we samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0800 594 68 73. Liever niet telefonisch? Wij ontvangen u ook graag in een van onze inloop- en servicepunten

 

Foto's en films

Contactgegevens

Laan van Vollenhove 3213 3706 AR ZEIST
Postbus 31 3700 AA ZEIST
030-6956173