Nooduitgang (Ga direct naar nu.nl)

Organisaties

Zienn, opvang & ondersteuning

Wie is de organisatie en wat doen wij

Zienn ondersteunt mensen die in een crisis zitten, dakloos zijn of voor wie huisuitzetting dreigt. We hebben opvangvoorzieningen, woonvormen en bieden begeleiding aan huis. Volwassenen en gezinnen kunnen bij ons terecht. Voor jongeren (jongvolwassenen) hebben we een speciaal aanbod. Ons werkgebied is Friesland, Groningen en Drenthe. Wij zijn HKZ-gecertificeerd.

Hoe werken wij en voor wie

Schulden, werkloosheid, verslaving, psychische problemen, eenzaamheid . . . er zijn allerlei redenen waarom mensen moeite hebben het dagelijks leven op orde te houden. En misschien zelfs hun huis kwijt raken. Wij bieden mensen nieuwe kansen in het leven. Met thuisondersteuning kunnen we huisuitzetting voorkomen. We hebben (crisis)opvang voor wie dakloos is of raakt. Als mensen langer of blijvend begeleiding nodig hebben, kunnen zij terecht in onze woonvoorzieningen. Wie zelfstandig weer verder gaat, kan begeleiding aan huis krijgen als steun in de rug.

Wij werken nauw samen met andere organisaties, bijvoorbeeld op het gebied van verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijk werk en huisvesting.

Foto's en films

 Zienn in 2 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=uSLDlUCyY0M

Download informatie

Algemene folder: http://www.zienn.nl/upload/418746779.pdf

Jaarverslagsite 2012: http://www.zienn.nl/ikzie

Contactgegevens

Oostergoweg 1 d 8911 MA LEEUWARDEN
Postbus 2579 8901AB LEEUWARDEN
088-0663000